AKAM Kassa Journaal 14-09-2016
Bekijk deze e-mail in uw favorieten browser

NEW FEC 10" Mobile POS

Bij AKAM zijn wij altijd volop in beweging. En met veel plezier brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We beginnen maar direct met dé productontwikkeling van 2016!  FEC, al decennia lang marktleider op het gebied van POS terminals en Touch screen lanceert nu de spectaculaire AT1450 Mobile POS/ Tablet oplossing. Een uniek, robuust en exclusief design gecombineerd met uitstekende technische specificaties en een breed scala aan opties en accessoires maakt de AT1450 dé Mobile POS/ Tablet waar u op gewacht heeft! Tevens leest u een verslag van het AKAM VIP Netwerk Event 2016. Het is er echt weer eentje om in te lijsten. En natuurlijk hebben wij weer enkele zeer aansprekende referenties mogen scoren en het verzoek om ons op Social Media te volgen. U leest het allemaal in deze editie van het AKAM KassaJournaal.

Strak, snel, stijlvol en superieur. De FEC AT1450


Een Mobile POS die ook echt voor de toepassing is ontwikkeld. Dát onderscheidt de AT1450 van FEC. Deze 10" Tablet met uitmuntende specificaties laat zich simpel in het speciale POS docking station plaatsen.

Scanner en POS systeem als één geheel


Een scanner die als USB stick volledig geïntegreerd wordt in de POS? Dat is nu mogelijk met de nieuwe FEC scanners die speciaal voor de AerPOS en PP96xx is ontwikkeld. Bespaart ruimte en vervelende kabels.

AKAM VIP Netwerk Event 2016


Dat AKAM kleur geeft aan de business is bekend. Maar soms zit echt alles mee. Lees hier het verslag, of kijk naar de filmimpressie van een zeer succesvol AKAM VIP Netwerk Event 2016.

Fred de la Bretonière een eigenzinnige keuze


Als een stijlicoon op het gebied van tassen en schoenen en een entrepreneur pur sang, zo kunnen we Fred de la Bretoniére namelijk wel omschrijven, kiest voor de FEC AerPOS en dat kan natuurlijk geen toeval zijn.

Hunkemöller vertelt u waarom....


Uit de serie video's waarin een bekende Retailer verteld over de motivatie om voor AKAM oplossingen te kiezen, is nu het woord aan een absoluut pareltje van het Nederlandse Retail landschap namelijk Hunkemöller.

Volg ons op social media


AKAM is sinds enig tijd zeer actief op sociale media. Wij zouden het leuk vinden als u ons ook gaat volgen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over hardware, referenties en andere wetenswaardigheden.
Copyright © 2016 AKAM Netherlands BV, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences