AKAM Kassa Journaal 23-12-2016
Bekijk deze e-mail in uw favorieten browser

2016 een bijzonder goed jaar....

De klok tikt de laatste dagen, uren, minuten van 2016 geduldig weg. Het was voor AKAM een bijzonder goed jaar. Wij hebben mooie projecten zoals GAMMA, KARWEI, AVA, ZIENGS en diverse andere projecten mogen uitleveren. Daarnaast hebben wij twee zeer succesvolle AKAM relatiedagen georganiseerd waarin nieuwe en zeer innovatieve producten werden geïntroduceerd. Van het recente gehouden AKAM Haute Cuisine Event in Brasschaat (BE) vind u hieronder een verslag. In dit laatste KassaJournaal van 2016 sluiten wij uiteraard af met nog meer nieuws. Nieuw in ons pakket wederom 2 bijzonder innovatieve nieuwe FEC POS terminals. De FEC PP1453 en de PP1455. Deze entry modellen zullen zonder enige twijfel zeer succesvol worden ontvangen. Uiteraard komen er weer enkele mooie referenties aan bod en informeren wij u over het nieuwe Windows 10 IoT Enterprise OS. Wij wensen u dan ook veel leesplezier, fijne feestdagen en een fantastisch 2017!
  
 

NEW: FEC PP1453 / PP1455


Een waar kunstwerk, zo mogen we de nieuwe All-In-One FEC systemen PP1453 & PP1455 wel noemen...

AKAM Haute Cuisine Event 2016


Woensdag 14 december, de vroege ochtendzon verdringt de vochtige dauwmist. Het beloofd een mooie dag te worden..

Lucardi kiest een juweeltje van een nieuwe POS terminal


Lucardi bestaat sinds 1988, toen nog bekend onder de naam Luigi Lucardi. In 2002 werd de nieuwe formule losgelaten op de winkels en kreeg Lucardi de nu...

Nu leverbaar bij AKAM: Windows 10 IoT Enterprise 2016!


Met de komst van de nieuwste versie van het Windows besturingssysteem, is ook het licentie model (2016 versie) volledig aangepast door Microsoft...

FIJNE FEESTDAGEN!!


AKAM wenst u Fijne F‪eestdagen!
Een goede ‪gezondheid‬ en een bruisend, succesvol en gelukkig 2017!

Agri Retail aan het woord...


Uit de serie video's waarin een bekende Retailer verteld over de motivatie om voor AKAM oplossingen te kiezen is nu het woord aan een van Nederlands bekendste Retailers de firma Agri Retail!

Volg ons op social media!


AKAM is al sinds enig tijd zeer actief op social media. Wij zouden het leuk vinden als u ons ook gaat volgen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over hardware, referenties en andere wetenswaardigheden.
Copyright © 2016 AKAM Netherlands BV, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences