AKAM Kassa Journaal 20-04-2017
Bekijk deze e-mail in uw favorieten browser

Volop ontwikkelingen bij AKAM!!

Het voorjaar is in volle gang en zo ook de ontwikkelingen bij AKAM. In deze uitgave van het KassaJournaal nieuws over de volledige FEC AerLite serie met de 10" Mobile POS, PP1453 en PP1455 Panel POS oplossingen. Maar ook de FEC 2D Barcode mogelijkheden. Verder komt ook een zeer bekende retailer aan het woord in onze nieuwste testimonial en nog veel meer. Lees er alles over in dit KassaJournaal. Wij wensen u veel leesplezier.

FEC 10" Mobile POS: NU LEVERBAAR!


Lang verwacht en nu daadwerkelijk leverbaar, de FEC 10" Mobile POS! Met de introductie van deze geweldige oplossing zet FEC een belangrijke stap voorwaarts. Uniek in zijn design en features. Standaard voorzien van Windows 10 of Android gooit deze terminal hoge ogen!

Dat zeg ik....Gamma!


Super trots zijn wij op onze nieuwe testimonial. Intergamma met haar bekende GAMMA en Karwei formules, dé Doe Het Zelf retailer van Nederland legt in deze video uit waarom men voor de FEC AerPOS van AKAM heeft gekozen. Dat zeg ik.... AKAM!

NEW: FEC PP14xx serie, entry models!


Met de introductie van de FEC 14xx serie geeft FEC haar POS familie een krachtige impuls. Op basis van een fanless platform lanceren wij een 13" (16:9) widescreen en een 15" (4:3) POS terminal.  Met name het design en de prijs/ kwaliteit verhouding zullen u aanspreken!

Nieuwe moderne, compacte en zéér voordelig POS Printer.


Modern design, compact, veelzijdig, zeer scherp geprijsd en met 5 jaar on-site garantie. Dit zijn de factoren die aan de basis staan van de introductie van de nieuwe SEWOO LK-TS400 POS printer. Te gebruiken op, maar ook onder de toonbank als "front" printer. En de prijs slechts..., bel snel en we vertellen het u!

FEC Barcode scanner!


Geen vervelende bedrading (dus minder storingen), geen ruimte verlies, een oogstrelend design en functioneel?! Zo kunnen we de nieuwe geïntegreerde 2D barcodescanners van FEC het best omschrijven. Deze  barcode scanners worden via een USB aansluiting aan een FEC monitor of POS terminal gemonteerd.

Copyright © 2017 AKAM Netherlands BV, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences